Usluge_14102016

Optimiranje liste komada za rezanje – OPTIMIZACIJA

Conty Plus d.o.o. nudi svakom kupcu besplatnu uslugu optimiranja liste komada za rezanje. Optimiranje se radi isključivo pomoću naprednih kompjutorskih programa koji kao rezultat daju najbolje moguće iskorištenje ploča sa minimalnim postotkom otpada. Prije rezanja kupac odabire vrstu, dekor i debljinu materijala te definira listu komada za rezanje.

1 2

Upiti za optimiranje mogu se obraditi na nekoliko načina:
a) Preko obrasca u xls. formatu koju možete naći na linku: «On-line narudžbe». Na taj način spriječavamo bilo kakvu pogrešku kod prepisivanja mjera, te se ubrzava izrada optimizacije i ponude odnosno, kupac puno brže dobiva povratnu informaciju o cijeni i roku isporuke.
b) Preko Corpusa (računalni program za izradu namještaja) u kojem su unešeni svi naši Conty Plus lagerski i nelagerski dekori iverala i radnih ploča.
NAPOMENA: Svi kupci koji već imaju Corpus, mogu zatražiti besplatan CD s Conty Plus dekorima za Corpus.
c) Posljednji način je posjeta našem salonu gdje se svi potrebni elementi mogu definirati sa našim stručnim djelatnicima.


Rezanje prema optimiranoj listi komada

Nakon što je potvrđena ponuda i lista komada od strane kupca, radi se nalog za rezanje, kantiranje ili CNC obradu naručenih komada. Kupac potom dobiva informaciju o točnom terminu završetka naloga.
Podaci prema ranije optimiranoj listi komada se računalno šalju na pilu na kojoj se iz cijelih ploča režu točni traženi komadi. Piljenje se radi isključivo na novim modernim Panhansovim pilama sa ugrađenim sustavom za automatsko nalaganje ploča na pilu (takozvani MLB automatski sustav). Nema ručnog nanošenja ploča pri čemu može doći do oštećenja.

3


Pravolinijsko kantiranje odnosno ljepljenje trake na izrezane komade

Nakon što je nalog u potpunosti izrezan na pili, na svim komadima na kojima je to potrebno, vrši se usluga kantiranja odnosno usluga strojnog ljepljenja trake na rubove ranije izrezanih komada. Kantiranje se uglavnom radi na svim komadima čiji rubovi su vidljivi nakon montaže određenog namještaja. Kantiranje se vrši na Homagovim strojevima vrhunske njemačke tehnologije.
Conty Plus d.o.o. nudi Vam nekoliko načina kantiranja:

  • kantiranje ABS trakom debljine 0,5 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)

  • kantiranje ABS trakom debljine 1,0 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)

  • kantiranje ABS trakom debljine 2,0 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)

  • kantiranje laminatnim trakama debljine 0,7 mm (isključivo kod radnih ploča)

U mogućnosti smo kantirati materijale debljine od 10 mm do 60 mm.

4


Usluge CNC stroja

U našoj proizvodnji instalirana je najnovija tehnologija krivolinijske obrade na CNC strojevima marke Homag.
Conty Plus d.o.o. nudi Vam sljedeće usluge CNC stroja:

  • Usluga krivolinijskog rezanja

  • Usluga krivolinijskog kantiranja

  • Usluga bušenja rupa (rupe za pante ili spojnice, rupe za tiple, rupe za minifixeve, ukopi za sudopere, ukopne rupe za ručkice, razne rupe raznih promjera)

  • Usluga falcanja i izrada utora (npr. za leđa)

  • kantiranje laminatnim trakama debljine 0,7 mm (isključivo kod radnih ploča)

5


Usluga prešanja pločastog materijala

U mogućnosti smo ponuditi uslugu prešanja pločastih materijala kako bi se dobila tražena debljina ukoliko tu debljinu nemamo na lageru.


Usluga dostave

Conty Plus d.o.o. nudi uslugu dostave.