Usluge_08112016

Osnovna djelatnost Conty plusa je snabdijevanje tržišta pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom namijenjenim proizvodnji namještaja, opremanjem objekata različitih namjena i uređenju interijera.
Naša skladišta diljem regije u mogućnosti su Vas zadovoljiti bilo kojim lagerskim i nelagerskim materijalom iz naše ponude u najkraćem mogućem roku. Cjelokupnu ponudu materijala i atraktivnih dekora koje mijenjamo sukladno potražnji na tržištu možete pogledati osobno u našim izložbenim salonima, te uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja saznati bilo kakve informacije koje Vas zanimaju.
Pored spomenute široke ponude materijala nudimo Vam i usluge besplatnog optimiranja, rezanje na mjeru i obradu rubova materijala rubnim trakama širokog spektra dekora. Također u ponudi Vam nudimo i usluge prešanja, bušenja i obrade materijala na suvremenim CNC strojevima s kojima smo s pravom postali među vodećim na tržištu u ponudi kvalitetne i tehnološki napredne usluge i obrade pločastog materijala.