Usluge

Osnovna djelatnost Conty plusa je snabdijevanje tržišta pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom namijenjenim proizvodnji namještaja, opremanjem objekata različitih namjena i uređenju interijera. Naša skladišta diljem regije u mogućnosti su Vas zadovoljiti bilo kojim lagerskim i nelagerskim materijalom iz naše ponude u najkraćem mogućem roku. Cjelokupnu ponudu materijala i atraktivnih dekora koje mijenjamo sukladno potražnji na tržištu možete pogledati osobno u našim izložbenim salonima, te uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja saznati bilo kakve informacije koje Vas zanimaju.
Pored spomenute široke ponude materijala nudimo Vam i usluge besplatnog optimiranja, rezanje na mjeru i obradu rubova materijala rubnim trakama širokog spektra dekora. Također u ponudi Vam nudimo i usluge prešanja, bušenja i obrade materijala na suvremenim CNC strojevima s kojima smo s pravom postali među vodećim na tržištu u ponudi kvalitetne i tehnološki napredne usluge i obrade pločastog materijala.
Optimiranje
Conty plus d.o.o. nudi svakom kupcu besplatnu uslugu optimiranja liste komada za rezanje. Optimiranje se radi isključivo pomoću naprednih kompjutorskih programa koji kao rezultat daju najbolje moguće iskorištenje ploča sa minimalnim postotkom otpada.
Optimiranje – PIOS

Prije rezanja kupac odabire vrstu, dekor i debljinu materijala te definira listu komada za rezanje. Upiti za optimiranje mogu se obraditi na nekoliko načina:

 • preko obrasca u .xls formatu koju možete naći na linku: «Tablica za narudžbe». Na taj način spriječavamo bilo kakvu pogrešku kod prepisivanja mjera, te se ubrzava izrada optimizacije i ponude odnosno, kupac puno brže dobiva povratnu informaciju o cijeni i roku isporuke
 • preko Corpusa (računalni program za izradu namještaja) u kojem su unešeni svi naši Conty plus lagerski i nelagerski dekori iverala i radnih ploča. NAPOMENA: Svi kupci koji već imaju Corpus, mogu zatražiti besplatan CD s Conty Plus dekorima za Corpus
 • posljednji način je posjet našem salonu gdje se svi potrebni elementi mogu definirati sa našim stručnim djelatnicima
Kantiranje
Nakon što je nalog u potpunosti izrezan na pili, na svim komadima na kojima je to potrebno, vrši se usluga kantiranja odnosno usluga strojnog ljepljenja trake na rubove ranije izrezanih komada. Usluga kantiranja podrazumijeva zatvaranje svih vidljivih rubova na dijelovima elemenata za namještaj. Kantiranje se vrši na Homagovim strojevima vrhunske njemačke tehnologije.
Kantiranje – Homag KAL 310

Conty plus d.o.o. Vam nudi slijedeće načine kantiranja:

 • kantiranje ABS trakom debljine 0,5 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)
 • kantiranje ABS trakom debljine 1,0 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)
 • kantiranje ABS trakom debljine 2,0 mm (debljina iverala 10, 16, 18, 25 ili 38 mm)
 • kantiranje laminatnim trakama debljine 0,7 mm (isključivo kod radnih ploča)

U mogućnosti smo kantirati pločaste materijale debljine od 10 mm do 60 mm.

Prešanje
U mogućnosti smo Vam ponuditi uslugu prešanja pločastih materijala kako bi se dobila tražena debljina ukoliko tu debljinu ne posjedujemo na lageru.

Dostava
Conty Plus d.o.o. nudi uslugu dostave i prijevoza materijala do željenog odredišta. Uslugu dostave kupac dogovara sa našim osobljem prilikom naručivanja materijala iz naše široke ponude.
Usluge dostave

Rezanje
Nakon što je potvrđena ponuda i lista komada od strane kupca, radi se nalog za rezanje, kantiranje ili CNC obradu naručenih komada. Kupac potom dobiva informaciju o točnom terminu završetka naloga. Podaci prema ranije optimiranoj listi komada se računalno šalju na pilu na kojoj se iz cijelih ploča režu točni traženi komadi.
Rezanje – Panhans EURO 5.1

Piljenje se radi isključivo na novim modernim Panhansovim pilama sa ugrađenim sustavom za automatsko nalaganje ploča na pilu (takozvani MLB automatski sustav). Nema ručnog nanošenja ploča pri čemu može doći do oštećenja.

CNC usluge
U našoj proizvodnji postavljena je najnovija tehnologija krivolinijske obrade pločastog materijala na CNC strojevima marke Homag.
CNC usluge – Homag CNC Venture 22

S ovom uslugom upotpunili smo ponudu kojom smo u stanju zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca pri obradi pločastih materijala.
Conty plus d.o.o. Vam nudi sljedeće usluge CNC stroja:

 • usluga krivolinijskog rezanja
 • usluga krivolinijskog kantiranja
 • usluga bušenja rupa (rupe za pante ili spojnice, rupe za tiple, rupe za minifixeve, ukopi za sudopere, ukopne rupe za ručkice, razne rupe raznih promjera)
 • usluga falcanja i izrada utora (npr. za leđa ormara)
 • kantiranje laminatnim trakama debljine 0,7 mm (isključivo kod radnih ploča)

U mogućnosti smo kantirati pločaste materijale debljine od 10 mm do 60 mm.

Kantiranje – LASERSKO
Conty plus d.o.o. nudi Vam sljedeće usluge CNC stroja:

 • usluga krivolinijskog rezanja
 • usluga krivolinijskog kantiranja
 • usluga bušenja rupa (rupe za pante ili spojnice, rupe za tiple, rupe za minifixeve, ukopi za sudopere, ukopne rupe za ručkice, razne rupe raznih promjera)
 • usluga falcanja i izrada utora (npr. za leđa)
 • kantiranje laminatnim trakama debljine 0,7 mm (isključivo kod radnih ploča)
Lasersko kantiranje – LaserTec