O nama

contylogo Conty plus d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu s dugogodišnjim djelovanjem na hrvatskom tržištu i u cijelosti je u privatnom vlasništvu. Obilježje asortimana našeg poslovanja je drvo kao osnovna sirovina za proizvodnju svih proizvoda koji od njega nastaju kako bi uspješno realizirali Ideje za Vaš namještaj. Ponosni smo na ponudu pločastih materijala, specijalnih proizvoda od drveta, podova, okova i dodatne opreme, prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera.

Osim distribucije širokog asortimana proizvoda, svojim kupcima nudimo i obradu pločastog materijala na visokoj tehnološkoj razini kako u strojnom parku u Zagrebu tako i u poslovnicama diljem Hrvatske. Upravo visoka tehnološka razina strojeva za obradu pločastog materijala omogućava nam da brzo i kvalitetno odgovorimo svakom zahtjevu kupca u što kraćem roku.

Neprekidnim ulaganjem u znanje i nove tehnologije te predanim radom i iskustvom svih djelatnika nastojimo poslovnim partnerima i klijentima ponuditi što kvalitetniji, moderniji i inovativniji proizvod, te ponuditi vrhunsku uslugu obrade prema željama svakog kupca.

Uz podršku vodećih europskih proizvođača, čiji smo distributeri na hrvatskom tržištu, inovativnošću u praćenju trendova, kontinuirano proširujemo svoju ponudu u želji da svojim partnerima osiguramo cjelokupnu podršku u praćenju tehnoloških inovacija kao i moderan dizajn. Sve u svrhu realizacije Ideja za Vaš namještaj i Ideja za Vaše podove.

Danas s ponosom možemo reći da je Conty plus d.o.o. tvrtka koja svim dosadašnjim i budućim klijentima predstavlja pouzdanog i kompetentnog partnera.