Falco Mirror Gloss

Kako bi pomaknuo granice jasnoće, boje i reflektirajućeg sjaja, Falco je zatražio od svojih inženjera da preispitaju konvencionalnu koncepciju oplemenjivanja melaminom. Analizirajući utjecaj promjene vremena, pritiska i temperature prešanja, Falcovi su inženjeri otkrili da je ključ za usavršavanje ogledalne strukture ploča visokog sjaja u produžavanju vremena prešanja (više od 4 puta nego što je uobičajeno) i postepenom hlađenju ploča (dužem od 15 minuta) rashladnom tekućinom dok su iste još u preši.
Nova struktura, nazvana FS70, zahtjevala je investiciju u jednu u potpunosti novu Siempelkamp prešu, prilagodbu formule proizvodnje sredstva impregnacije i pokretanje jednog u potpunosti novog procesa, što je u konačnici rezultiralo sveobuhvatnom i financijski najvrijednijom Falcovom investiticijom ove dekade, u jedan u potpunosti nov, tehnološki i dizajnerski visokokvalitetan proizvod.
Nova kolekcija sadrži ukupno 20 dekora, otpornih na ogrebotine i oštećenja, podijeljenih u tri skupine koji sadržavaju 14 uni dekora, 4 drvna dekora i 2 tzv. «Fantasy» dekora. Mirror Gloss kolekcija namjenjena je proizvodnji dizajnerski najsuvremenijih kuhinja, kupaonica, uredskog namještaja i namještaja općenito, te maloprodaji koja zadovoljava ukuse dizajnerski najzahtjevnijih kupaca.

Falco Mirror Gloss kolekcija proizvedena je primjenom najsuvremenije tehnologije u proizvodnji ploča visokog sjaja i oplemenjivanjem visoko kvalitetne iverice i medijapana.

Karakteristike:

  • visokoreflektirajući sjaj
  • otpotnost na grebanje
  • površina otporna na razne utjecaje, habanje, termički i kemijski stabilna
  • jednostavna za održavanje
  • ekološki prihvatljiva

Primjena:

  • dizajniranje namještaja i interijera
  • izrada namještaja za stanove, kuće, apartmane i javne prostore

Uz Falco Mirror Gloss, također pregledajte Falco Love kolekciju.